Reservation
RAS Haderslev, Torvet 6, 6100 Haderslev +4574522825

BORD BESTILLING


  I er meget velkommen til at benytte Jeres Gavekort til frokost i vinterperioden hos os. Værdien af Jeres gavekort, uanset hvad det er udstedt til, bliver fratrukket prisen på den mad I vælger.

  Bemærk: Brunch serveres kun i sommerhalvåret

  VED RESERVATIONER FRA 8 PERSONER OG DEROVER, BEDES I FORUDBESTILLE JERES MAD I KOMMENTARFELTET ELLER PÅ TLF: 74252824(TAST2)

  ALLE RESERVATIONER TIL DAGEN EFTER SKAL FORETAGES INDEN KL 21.00  Vilkår for modtagelse af Smartbox og Morebox hos os.

  Vi modtager oplevelsesgavekort alle dage fra kl. 11.30 til 16.00, bortset fra lørdag.

  Vi modtager kun ovenstående gavekort mod forud reservation.
  Uanset hvilken slags oplevelsesgavekort du har, så er det hos os, selve værdien på gaveboxen, som trækkes fra prisen på maden i vælger fra VORES menukortet med VORE gældende priser. Gaveboxen kan ikke bruges på drikkevarer, byttes til kontanter eller ombyttes til et tilgodebevis. Oplevelsesgavekort skal medbringes i fysisk form(mobilvisning alene, er ikke gyldigt). Gavekortskoder kontrolleres og indløses ved bekræftelse af reservation og er derfor bindende til brug hos os.

  Det får du:
  Uanset hvilken slags oplevelsesgavekort du har, så er det hos os, selve værdien på gavekortet, som trækkes fra prisen på maden – der skal forudbestilles inden ankomst.
  Gavekortet kan ikke bruges på drikkevarer, byttes til kontanter eller ombyttes til et tilgodebevis. Gavebevis skal medbringes i fysisk form (mobilvisning alene er ikke gyldigt).

  Info om stedet:
  Hos Ras Gastro & Malt har vi en passion for madoplevelser. Vi elsker at spise og drikke, og gode råvarer er fundamentet i vores mad.

  Booking:
  HUSK: Gavekortkoder kontrolleres og indløses ved bekræftelse af reservation og er derfor bindende. Mad og bord skal forudbestilles via vores reservation.  Ingen varer i kurven.

  TableBooking