Skip to main content

HELSTEGT RØDSPÆTTE

  VED RESERVATIONER FRA 6 PERSONER BETRAGTES DET SOM ET SELSKAB DERFOR BEDES I RESERVERE BORD OG FORUDBESTILLE JERES MAD VIA TELEFON PÅ TLF: 74252824(TAST2)
  RESERVATIONER BEKRÆFTES INDEN FOR 24 TIMER
  KØKKENET ER ALTID LUKKET MELLEM KL. 16 OG KL. 17
  VED ØNSKE OM RESERVATION I DAG, KONTAKT OS PÅ 74522825
  Medbringer I et gavekort fra Morebox eller Smartbox er sammedags reservationer desværre ikke muligt.

  Medbringer du et oplevelses gavekort?

  Hvilket gavekort har du bestilt?


  VORES SAMARBEJDE MED GO DREAM ER PT. SAT I BERO. DERFOR KAN VI DESVÆRRE IKKE MODTAGE JERES GAVEKORT, FRA GO DREAM.

  Vilkår for modtagelse af Smartbox og Morebox hos os.

  Vi modtager oplevelsesgavekort alle dage fra kl. 11.00 til 20.00, bortset fra lørdag.

  Vi modtager kun ovenstående gavekort mod forud reservation.
  Uanset hvilken slags oplevelsesgavekort du har, så er det hos os, selve værdien på gaveboxen, som trækkes fra prisen på maden i vælger fra VORES menukortet med VORE gældende priser. Gaveboxen kan ikke bruges på drikkevarer, byttes til kontanter eller ombyttes til et tilgodebevis. Oplevelsesgavekort skal medbringes i fysisk form (mobilvisning alene, er ikke gyldigt). Gavekortskoder kontrolleres og indløses ved bekræftelse af reservation og er derfor bindende til brug hos os.

  Bemærk: Vi serverer ikke brunch, se derfor vores menukort.

  Det får du:
  Uanset hvilken slags oplevelsesgavekort du har, så er det hos os, selve værdien på gavekortet, som trækkes fra prisen på maden – der skal forudbestilles inden ankomst.
  Gavekortet kan ikke bruges på drikkevarer, byttes til kontanter eller ombyttes til et tilgodebevis. Gavebevis skal medbringes i fysisk form (mobilvisning alene er ikke gyldigt).

  Info om stedet:
  Hos Ras Gastro & Malt har vi en passion for madoplevelser. Vi elsker at spise og drikke, og gode råvarer er fundamentet i vores mad.

  Booking:
  HUSK: Gavekortkoder kontrolleres og indløses ved bekræftelse af reservation og er derfor bindende. Mad og bord skal forudbestilles via vores reservation.